Inför innovationskarnevalen på Malmö Live 5-6 april

För att kunna förbereda en skön upplevelse för alla utställare ber vi dig fylla i uppgifterna i formuläret.Vi är glada att ha så många deltagare i år. Av utrymningsskäl kan dock inte alla elever vistas på Malmö Live samtidigt. Vi ber dig därför att dela upp klassen och ange hur många som kommer att delta respektive dag.

Genom Skånetrafiken bjuder vi på biljetter till/från innovationskarnevalen på Malmö Live 5-6 april.
Biljetterna är en värdehandling och skickas därför till din hemadress. OBS! Även om du redan bokat transport till karnevalen måste du fylla uppgifterna i formuläret.

Vi ber dig fylla i formuläret senast 1 mars. Uppgifterna använder vi för planering av transporter, luncher och utställarbord. Det är därför viktigt att ni svarar i tid.

Vi ber er också att ta del av informationen nedan.

Utställarbord

Bifogat finns en skiss och mått på utställarbordet som vi förbereder till alla innovatörer.

Gå till >> Utställarbord <<

Förbered idébeskrivning

Vi ber alla klasser att förbereda en idébeskrivning, se bifogad mall. Skriv ut på A3 och ta med idébeskrivningen till Malmö Live. Ni ombeds att fästa utskriften vid er utställarplats. Skicka kopia till jenny.kolfors@malmo.se senast 1 april.

Gå till >> Idebeskrivning_mall <<

Checklista

Bifogat finns också en checklista med viktig information inför och under karnevalen.

Gå till >>Checklista<<

Presentera en film om er innovation på Youtube

Förutom att ställa ut sina innovationer på karnevalen ska eleverna också presentera sina innovationerna med en film på Youtube. Detta för att sprida elevernas arbete och engagemang även utanför Skånes gränser. Ni gör detta i tre enkla steg.

Gå till >>Instruktioner för Youtube<<

Medgivande till bildpublicering och behandling av personuppgifter

Det kommer att finnas fotografer och filmare under karnevalen den 5-6 april på Malmö Live. Du som lärare ansvarar för att ifylld samtyckesblankett medtages till innovationskarnevalen och överlämnas vid registrering.

Gå till >>Samtyckesblankett för bildpublicering och behandling av personuppgifter<<